MónTerrassa
El terrassenc Lildami i Shakira “es troben” en un supermercat

El cantant terrassenc Lildami i la cantant colombiana amb reconegut prestigi internacional, Shakira, tenen una cosa en comú: Ambdós artistes han gravat els seus dos últims respectius videoclips ‘Supermercat’ i ‘Monotonía’ en un supermercat de Catalunya. Un, a Terrassa, l’altre, a Manresa. I el raper egarenc no ha desaprofitat l’ocasió per publicar un muntatge on s’insinua que ambdós artistes formen part d’un mateix videoclip i “s’enamoren” a un supermercat.

Les semblances del videoclip de Lildami i Shakira

“Això és real?”, va escriure Lildami a les seves xarxes socials quan va compartir el muntatge del vídeo. En ell es poden veure les semblances de les primeres imatges del videoclip ‘Supermercat’, del cantant egarenc, i les primeres imatges del videoclip ‘Monotonía’, de Shakira i Ozuna.

Ambdues escenes son a l’interior d’un supermercat, i amb el muntatge, sembla que ambdós formin part d’un mateix videoclip. Al cap de pocs segons, comença a sonar la lletra de ‘Supermercat’ per sobre de ‘Monotonía’ per tal de fer veure que Shakira estigui cantant, en realitat, la cançó del terrassenc.

‘Monotonía’, el missatge de desamor de Shakira cap a Piqué

Shakira va publicar el seu últim single ‘Monotonía’ juntament amb el cantant Ozuna el passat 25 d’octubre. Es tracta d’una cançó que parla de desamor i dels seus sentiments després de la ruptura amb el defensa del Futbol Club Barcelona (FCB) Gerard Piqué, amb qui ha mantingut una relació de deu anys i té dos fills en comú.

La cançó llança diferents missatges al futbolista, com ‘No fue culpa tuya ni tampoco mía, fur culpa de la monotonía‘, ‘Me dejaste por tu narcisismo’, ‘Estaba corriendo por alguien que por mí ni estaba caminando’ o ‘Yo te quiero pero es que yo me quiero más a mí’.

Shakira, enamorada en un supermercat?

Dies abans del llançament de la cançó, Shakira va anunciar que trauria un nou tema amb un nou videoclip i va publicar un petit avenç de les escenes del supermercat. Ja llavors, Lildami va compartir un tuit on es preguntava “M’enamorao en un supermercao?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa