MónTerrassa
Lildami es converteix en el nou personatge de ‘Polònia’
  • CA

El terrassenc Lildami s’ha convertit en el nou personatge del programa d’humor ‘Polònia’ de TV3. El cantant, interpretat per Xavi Espinosa, va ser un dels protagonistes del programa d’ahir a la nit en un gag on els jurats d’Eufòria van haver de valorar una actuació musical d’Oriol Junqueras i Pedro Sánchez. El personatge lluïa les ulleres en forma de cor, un pírcing al nas, i unes arracades ben visibles, característiques del raper, a més d’utilitzar un vocabulari juvenil propi del terrassenc.

Al programa d’ahir dijous 28 d’abril, Oriol Junqueras es preguntava si Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) havia de seguir donant suport al PSOE al musical “Som indepes o pagafantes?”, a ritme de la cançó “Human” de The Killers. Al final de l’actuació, els tres jurats del concurs musical ‘Eufòria’ van haver de valorar l’actuació. Xavi Espinosa es va posar a la pell de Lildami, Lara Díez va interpretar a Elena Gadel, i Marc Clotet va ser l’únic que es va interpretar a sí mateix.

En el gag, Espinosa va imitar a la perfecció a Lildami, tant pels gestos com la seva postura, però sobretot per la manera de parlar. El personatge va utilitzar un vocabulari juvenil i informal, tal i com l’utilitza el terrassenc a la vida real. Unes valoracions que Oriol Junqueras i la resta del jurat no van acabar d’entendre. “Quan aconseguim entendre la valoració de Lildami sabrem si compra o no el musical”, publicava el programa a les seves xarxes socials.

Lildami va quedar sorprès per la seva imitació al programa, i en acabar l’emissió, el terrassenc va publicar a les seves xarxes socials que els actors de ‘Polònia’ -en aquest cas, Xavi Espinosa- eren uns genis: “Cagun deu, soc jo literal. Genis! Els gestos i la pose“.

Primera gala en directe

Avui divendres s’emetrà la sisena gala d’Eufòria, presentat pel també terrassenc Miki Núñez i Marta Torné. Aquesta serà la primera gala que s’emetrà en directe, el que es tradueix en que serà l’espectador qui esculli quin concursant segueix al concurs musical una setmana més i qui l’abandona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa