MónTerrassa
L’IES Montserrat Roig de Terrassa, acusat d’adoctrinament
L’Institut Montserrat Roig participa en aquest projecte d’orientació als joves | G.E.

!--akiadsense-->

El Ministeri d’Educació va requerir recentment a la conselleria d’Ensenyament que actuï contra mestres i directors de 24 escoles i instituts de Catalunya acusats d’adoctrinament arran del referèndum de l’1 d’octubre. Un d’aquests centres educatius marcats a “la llista negra” és l’Institut Montserrat Roig de Terrassa. L’institut va ser un dels col·legis electorals pel referèndum, a més de ser protagonista per un acollir la pancarta en què s’hi podia llegir “democràcia & llibertat” que havia estat retirada davant una denúncia del PP de l’Institut Blanxart.

Tant bon punt s’ha sabut, des de l’ANC Terrassa s’ha emès un comunicat en què denuncien “la interferència que fa l’Estat en el nostre sistema educatiu i la persecució dels nostres docents”. L’entitat vol fer constar que “ens sentim orgullosos del nostre sistema educatiu, reconegut a Europa com un exemple d’integració. I entenem que les escoles i instituts, a través dels nostres docents, han d’estar compromesos amb la formació integral dels seus alumnes, esperonar el pensament crític, ajudar a interpretar el nostre entorn, i no evadir la responsabilitat de crear espais per parlar a classe sobre els esdeveniments polítics i socials del nostre país”.

Els docents i direcció de l’IES Montserrat Roig ha rebut el suport i solidaritat de l’ANC que en destaca la seva professionalitat i integritat, i acusa el govern espanyol de “persecució ideològica”. Els independentistes asseguren que malgrat que Terrassa torni a patir, “una vegada més, la repressió de l’Estat, no renunciarem mai a la defensa dels nostres drets individuals i col·lectius”.

La pancarta és ben visible des del carrer | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

Persones concentrades a l’Institut Montserrat Roig de Terrassa | Cèlia Codina

!--akiadsense-->

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Oh que mal, tu a maig 08, 2018 | 08:51
  Oh que mal, tu maig 08, 2018 | 08:51
  com no ens deixin cunatinua abureragán als nostres fils, dons, aixó sará mes difisil tu, dons es imprasindipla cuntinuá adustrinan am mantides, manipulasió, histuria invantada vistimistma i a sobra da tot supramasisma als nostres fils, dons, els nasasitem aburragats, tu. Mens mal que ja tenim a mols i mols prufasós da la nostra part, dons
 2. Icona del comentari de: Ricard a maig 08, 2018 | 11:49
  Ricard maig 08, 2018 | 11:49
  Ara més que mai, INDEPENDÈNCIA. Quan siguem una nació independent ningú més que nosaltres mateixos gestionarà com han d'ensenyar els centres docents, amb excel.lents professionals. El caràcter castellà mai tolerarà altres llengües ni cultures ni formes de pensar. No tenen ni idea de democràcia
 3. Icona del comentari de: Y ahora las denuncias a Estrasburgo. a maig 08, 2018 | 13:34
  Y ahora las denuncias a Estrasburgo. maig 08, 2018 | 13:34
  Hay que evitar el adoctrinamiento étnicista, supremacista y generador de odio de los independentistas. Profesor adoctrinador, profesor al paro e inhabilitado para toda su vida. Por suerte este fraudulento proceso, lo que ha originado es destapar el falso rollo de la inmersión lingüística.
 4. Icona del comentari de: Per una escola com cal.. a maig 08, 2018 | 14:04
  Per una escola com cal.. maig 08, 2018 | 14:04
  Es una equivocació pretendre que en l'escola s'adoctrini en la indiferència i el desconeixement del món, i en la més absurda insensibilitat ,si a més els mestres no tenen idees pròpies ni esperit critic ,sols aconseguireu que els alumnes esdevinguin o mesells espantats o rebels inadaptats.L'escola catalana és una bona escola integradora i humana.Ai de qui la vulgui destruïda, ho pagarà amb escreix en el futur.Eles fills tot ho veuen i no poden ser enganyats per interès de pares violents.
 5. Icona del comentari de: JordiP a maig 08, 2018 | 14:22
  JordiP maig 08, 2018 | 14:22
  Per a aquesta colla de ... espanyols qualsevol cosa és adoctrinar. Qualsevol cosa que no sigui la immutabilitat del firmament, la planura de la terra, la sacralitat de la santíssima trinitat, etc. Sobre tot, la no supremacia del castellà sobre totes les demés llengües del món i la prístina història evangelitzadora espanyola a Amèrica.
 6. Icona del comentari de: Juan sin tierra a maig 09, 2018 | 12:53
  Juan sin tierra maig 09, 2018 | 12:53
  Necesitamos mas bomberos y muchos menos piromanos..

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa