MónTerrassa
Es liciten les obres de millora dels passatges a La Maurina de Terrassa
  • CA
Carrer de l’Escultor Clarà | G.E.

!--akiadsense-->

Millorar la urbanització i la connectivitat de la xarxa de passatges de La Maurina és l’objectiu d’un dels projectes del Pla de Barris de La Maurina, que s’executarà a la tardor. L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat el procés per a contractar les obres de pavimentació, accessibilitat i serveis que es faran als passatges del Mig i de Les Menines, com també al carrer de l’Escultor Clarà i a la plaça de Valentí Alagorda. El pressupost de licitació d’aquests treballs és de 280.687,16 € (IVA inclòs) i el termini d’execució és de quatre mesos.

Les actuacions es concretaran a la xarxa de clavegueram, l’enllumenat i el paviment. Els treballs en el clavegueram consistiran a instal·lar nous embornals sifònics, dotant de major capacitat de buidatge de l’aigua en els punts que ara són crítics per tal de resoldre les males olors, i a reparar un tram on s’hi han detectat fissures. Pel que fa a l’enllumenat, se substituirà l’actual per un altre de leds, més eficient i que contribuirà a millorar la il·luminació de la zona. Respecte al paviment, està previst reformar tot el cobriment asfàltic dels passatges afectats. El projecte també contempla realitzar dues obertures noves de passatges, amb la construcció de dues escales que salvaran els desnivells actualment existents. Una serà formigó i l’altra d’acer i s’instal·laran, respectivament, al carrer de Felip II i al passatge d’Orà.

El Pla de Barris és una actuació integral de millora de La Maurina, que es va començar a desenvolupar l’any 2008, on l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat de Catalunya aporten els fons necessaris per executar projectes urbanístics i de millora de l’espai públic, com també programes de caràcter social, amb treballs sobre la convivència i la dinamització econòmica i comercial de la zona. El pla finalitzarà el desembre de 2018, coincidint amb la conclusió de la darrera pròrroga del Pla de Barris, que l’Ajuntament va demanar a la Generalitat per garantir l’execució dels projectes previstos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ROSA a abril 18, 2018 | 15:24
    ROSA abril 18, 2018 | 15:24
    Ja era hora.....El passatge de les Menines, es brut esta deixat ....un fastic i mes a mes no se qui ba donar el permis per construir aquel arc que va de una borera a l altre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa