MónTerrassa
L’Hotel Don Candido acosta el braille als clients amb BraiBook
  • CA

!--akiadsense-->

Des de fa ja un temps l’Hotel Don Cándido ofereix la possibilitat de conèixer els plats de

la carta del restaurant MUN Cuina Evocativa en alfabet braille per als clients que així ho requerien. Ara, es va més enllà i s’incorporar la tiflotecnologia de la mà de BraiBook.

BraiBook, empresa de Terrassa fundada per Carles Madolell, ofereix a les persones amb discapacitat visual o baixa visió l’oportunitat de llegir qualsevol document de text en qualsevol format i idioma al braille. Aquest disposa d’un joystick de navegació per accedir a un menú, pujar / baixar la velocitat de lectura o accedir als diferents documents emmagatzemats en la seva memòria.

“A l’Hotel Don Candido, hem apostat per la tecnologia en braille amb BraiBook per fer del nostre hotel, un hotel inclusiu, adaptant-nos a la diversitat i necessitats de cadascun dels nostres clients. Som un hotel compromès socialment, per això, oferim a les persones amb discapacitat visual la possibilitat de conèixer tots els serveis en braille, des de la carta del restaurant, el pla d’evacuació, la premsa del dia, fins als serveis de servei d’habitacions amb el dispositiu BraiBook.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa