MónTerrassa
L’Hotel Don Cándido ofereix un ambient íntim i segur per gaudir dels millors àpats
Sala privada del restaurant de l'Hotel Don Cándido
Sala privada del restaurant de l’Hotel Don Cándido | HOTEL DON CÁNDIDO

!--akiadsense-->

A l’Hotel Don Cándido de Terrassa es pot gaudir de la millor oferta gastronòmica gràcies a un restaurant que incorpora el concepte de cuina evocativa en el servei de carta. I es pot fer amb total seguretat i confiança perquè s’ha implementat un nou protocol de prevenció davant la Covid-19, amb la corresponent formació a tot el personal de l’establiment. S’han instal·lat mesures de protecció com mampares, kits sanitaris per als hostes, neteja i desinfecció constant; també es pren la temperatura a tots els treballadors, proveïdors i clients. A més, es garanteix la distància física en tot moment.

El restaurant compta amb menjadors privats ideals per una situació com l’actual. En disposa de 3: Sala Montcau amb capacitat fins a 20 comensals; Privat amb capacitat fins a 8 comensals; Montserrat amb capacitat fins a 10 comensals. Aquests menjadors estan disponibles tant per a reunions com per a esmorzars/dinars/sopars.

En aquesta zona es pot gaudir de tota l’oferta gastronòmica del restaurant de forma íntima i privada cosa que permet gaudir d’una gran vetllada. Els menús del cap de setmana, dia i nit en menjador privat tenen un suplement addicional pel servei. A banda de l’oferta gastronòmica del restaurant, en aquests menjadors també es pot gaudir dels menús de grups. El restaurant està obert de dilluns a diumenge, tant servei de migdia com la nit (només es tanca la nit del 24 de desembre).

Contacte

Telèfon 93 733 33 00

[email protected] per fer reserves al restaurant

[email protected] per fer reserves de privats

Més informació sobre el restaurant

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa