MónTerrassa
L’expulsat d’OT critica el programa: “Enganyen l’audiència”
  • CA

Adri Acuña va ser un dels dos expulsats de la primera gala d’OT 2020. El cantant no va convèncer el jurat ni l’audiència i va quedar-se a les portes d’entrar a l’acadèmia. És per això que sent un gran despit, tal com fan pensar les declaracions que ha fet sobre el seu comiat.

El jove cantant ha concedit una entrevista a ‘Fórmula TV’ en la qual carrega durament contra el programa. El primer dard enverinat? Que és mentida que la cadena els deixés escollir la cançó que van interpretar a la gala 0. Durant l’emissió, el presentador va destacar en diverses ocasions que són els concursants els que decideixen la cançó i el look. Una afirmació que ara queda en dubte per culpa de l’expulsat.

“No, ‘Me rehúso’ no era la meva elecció. Les meves eleccions principals van ser ‘La flaca’ de Jarabe de Palo i ‘The A Team’ d’Ed Sheeran. Em van fer uns suggeriments i em van demanar si podia ser ‘Me rehúso’. Jo vaig preguntar si feia la lenta, que és amb la que em vaig presentar a la fase 2 del càsting amb guitarra i més personal, i em van dir que fes la ràpida. En aquell moment vaig pensar que ho feien a bones perquè pogués deixar-me anar i donar el màxim de mi”, confessa.

Ara, però, no ho té tan clar: “M’hauria agradat molt més fer ‘The A Team’. Ja a nivell personal, perquè és una cançó molt especial per a mi i perquè és un tema que a tothom li hauria arribat més. Crec que hauria estat una bona elecció”. Una ‘trampa’ del programa que ara queda al descobert. Contestarà la direcció aquestes declaracions de l’Adri?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa