MónTerrassa
L’esperada T-Mobilitat no arribarà a tot Catalunya fins 2018
L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) ha celebrat la seva 18a. Assemblea General a Foment de Terrassa. | AMTU

!--akiadsense-->

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) ha celebrat la seva 18a. Assemblea General a Foment de Terrassa. La cloenda ha anat a càrrec de Pere Torres, director general de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), qui ha anunciat que la T-Mobilitat s’implantarà finalment “a final de 2018”, i que es farà “simultàniament a tot el territori”. Torres ha explicat que el projecte d’implantació és molt complex, ja que intervenen molts factors, i “volem donar garanties que tot funcioni a la perfecció en el moment de la implantació”. A més, ha explicat que “el nou model s’ha de fer compatible amb els més de 70 operadors implicats en aquest sistema”. El director general de l’ATM també ha explicat que durant un temps hauran de conviure el sistema nou i l’antic.

D’altra banda, també ha apuntat que en els propers anys “els canvis futurs en els models de la mobilitat seran molts i molt profunds”. Segons ha explicat, això és degut a que “tot el creixement de la població mundial és només de població urbana, ja que la població rural està estancada, i això farà que el món no pugui funcionar amb el mateix sistema de transport que fins ara”, sinó que es crearan noves maneres de transport i de mobilitat. Una d’aquestes noves modalitats serà un tipus de servei que seguirà el model de les agències de viatges, a través del qual l’usuari confiarà tota la seva mobilitat diària, sense que s’hagi de preocupar per quin tipus de transport ha d’agafar.

L’AMTU és una associació de municipis lliurement adherits a la mateixa, que té per objecte donar suport tècnic, jurídic i administratiu als associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic. Qualsevol ens local de Catalunya pot formar-ne part.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Desde Castelldefels ! a novembre 17, 2016 | 15:27
    Desde Castelldefels ! novembre 17, 2016 | 15:27
    al 2018 ?? me la bufa !! ya seremos independientes y el precio del billete del transporte bajara un.......78 ó 80 % !! a cagar a la via !!

Nou comentari

Comparteix