MónTerrassa
L’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies obre centre a Terrassa
  • CA

L’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies, més coneguts com a “mormons”, inaugura el seu nou centre de reunions a Terrassa. L’acte inaugural tindrà lloc aquest dissabte, dia 19 de novembre, on es podrà descobrir com és l’equipament que ha dissenyat la congregació religiosa en un espai ubicat al carrer d’Àlaba, número 13-15, al barri de Torre-sana.

Es tracta d’una superfície total construïda de 1.454 metres quadrats i amb una capacitat per a 600 persones. El centre de reunions compta també amb un saló cultural destinat a realitzar diferents activitats lúdiques i culturals. “Serà un edifici obert a la comunitat, tothom hi serà benvingut. L’església col·labora amb altres organitzacions i amb governs locals, i així ho continuarem fent”, han manifestat des de la congregació.

Presents a Terrassa des del 1970

D’aquesta manera, aquest dissabte es posarà punt i final a un edifici que ha estat gairebé cinc anys en construcció. La primera pedra es va posar el 27 de gener de 2018. La pandèmia i la complexitat de l’obra ha fet que no sigui fins aquest novembre de 2022 que els fidels el puguin veure estrenat. Tanmateix, la presència d’aquesta comunitat a la nostra ciutat es remunta a molts més anys enrere. L’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies està present a Terrassa des del 1970, quan els primers membres de la ciutat es reunien al carrer Sant Marian.

L’acte d’inauguració comptarà amb una visita d’autoritats. Serà a les quatre de la tarda d’aquest dissabte, on alcalde, regidors i d’altres autoritats municipals tindran l’ocasió de visitar de manera guiada l’edifici. Posteriorment, a les 18 hores, es farà la cerimònia d’inauguració, la qual estarà oberta a tothom que desitgi assistir-hi. La inauguració anirà a càrrec de Rubén Aranda, president de l’Estaca de Lleida de l’Església de Jesucrist dels Sants dels Darrers Dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa