MónTerrassa
L’Escola Pia de Terrassa acull una Jornada d’Orientació Professional
  • CA
Benvinguda als exalumnes de l’Escola | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

Organitzada pel departament d’orientació de batxillerat, l’Escola Pia de Terrassa ha acollit una jornada d’orientacio professional per als alumnes de segon de batxillerat, amb l’objectiu d’ajudar-los en la presa de decisió sobre els seus estudis superiors, ja sigui accedint a la Universitat o a Cicles Formatius de Grau Superior.

L’escola ha convidat exalumnes (universitaris o ja inserits en el món laboral) de diferents branques professionals (Artística+Humanitats i Ciències Socials i Ciències i Tecnologia) per a què expliquin la seva experiència i interactuin amb els alumnes actuals. D’aquesta manera, es creen converses, debats i diàlegs enriquidors i es resolen incògnites sobre els estudis, les universitats, el món laboral i la vida professional.

Així mateix, la jornada d’enguany ha comptat amb la intervenció de professionals del món universitari. Els estudiants han pogut escoltar la conferència de Georgina Girona, del Departament de Comunicació de l’IQS, sota el títol Escollir estudis al segle XXI; i d’Antoni Rovira de l’ESCI-UPF amb la ponència Les 10 claus de l’èxit.

Conferència de Georgina Girona | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa