MónTerrassa
L’Escola Pia celebra la Festa de Comiat de la Promoció 2015-17
  • CA
Fotografia de tots els graduats d’aquest any | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

El passat dijous 25 de maig al saló d’actes de carrer Col·legi de Terrassa es van aplegar més de 400 persones entre alumnes, pares i professors amb l’emoció a flor de pell per celebrar la festa de comiat de la promoció 2015-17 de l’Escola Pia de Terrassa.

L’acte va incloure les ponències de representants dels alumnes, representants de les famílies (Josep Rodríguez i Montse León) i la direcció de l’Escola (Cristina Roca i Josep Lluís Cerrudo). No obstant, els protagonistes principals van ser els alumnes que van rebre l’anuari i es van poder fer la tradicional fotografia de promoció. Així mateix, durant l’acte es van lliurar tres premis als millors expedients de la promoció i tres més als millors treballs de recerca.

Alumnes de l’escola Pia en l’acte de graduació | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

Els tres millors expedients van ser els d’Ivan Ortiz Sánchez, Júlia Martínez Berrar i Irene Fernández Rodríguez. Els tres treballs de recerca guardonats van ser els d’Adrià Carrasquilla Fortes (“Construcció d’un robot multifuncional”), Mercè Borràs Llonch (“Un festival de cartells”) i Marc Gimeno León (“Automatització d’un telescopi amb Arduino”). Per finalitzar es va poder veure un fotomuntatge fet amb un recull de fotos dels dos cursos de Batxillerat i l’actuació del grup Ohana, integrat en part per alumnes d’aquesta promoció. Un sopar al peu de les emblemàtiques palmeres va permetre compartir una agradable estona amb els alumnes i famílies.

Alumnes de l’escola Pia en l’acte de graduació | Escola Pia de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa