MónTerrassa
L’Escola d’Art i Disseny farà el cartell pel Dia de les Dones
  • CA

A partir d’aquest any, el cartell promocional de la campanya del Dia Internacional de les Dones anirà a càrrec de l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny. L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Polítiques de Gènere, ha signat un conveni de col·laboració amb l’escola en aquest sentit. Amb d’aquest conveni, similar al que ja existeix pel cartell de la Festa Major, es vol promoure la implicació de l’alumnat de l’escola en la campanya que cada any impulsa el Consistori al voltant d’aquesta commemoració.

A partir d’ara, el cartell guanyador es triarà entre els presentats per l’alumnat de l’escola (una sola obra, inèdita i en format vertical, per participant). El jurat, constituït per professionals de l’Ajuntament de Terrassa i el professorat de l’Escola Municipal d’Art i Disseny, triarà el cartell que s’utilitzarà per la campanya i dos treballs més per al segon i tercer premi. L’Ajuntament de Terrassa aportarà 1.500 € que es destinaran a recursos i eines que millorin la formació de les tres persones guanyadores. A més, els tres treballs premiats rebran també un diploma acreditatiu. El lliurament del premi a la persona guanyadora es durà a terme durant l’acte institucional de la campanya del Dia Internacional de les Dones.

La campanya que emmarca el Dia Internacional de les Dones, que es celebra anualment a Terrassa, inclou un conjunt d’activitats de sensibilització, formació i també activitats reivindicatives, organitzades des del Servei de Polítiques de Gènere, altres serveis municipals i entitats i associacions de dones reunides en la Comissió 8 de març. El programa d’activitats neix de la tasca conjunta entre col·lectius de dones, entitats, sindicats, serveis municipals i grups polítics que treballen per la igualtat de gènere.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa