L’escola Crespinell | Google Maps

L’Escola Crespinell demanarà als grups polítics municipals de Terrassa un nou espai en un acte de força rellevància per l’escola. Els responsables del centre volen que gran part dels grups polítics que es presenten a les properes eleccions municipals, signin un document que els comprometi a cedir-los un espai nou en els propers cent dies després del nou nomenament a l’alcaldia.

L’acte es realitzarà el dilluns 1 d’abril del 2019 a la seu de l’escola al carrer Pantà número 7, està previst que comenci a les 17:30 i que tingui una durada d’una hora. S’iniciarà amb la recepció dels assistents, seguit d’una visita per l’escola tot explicant les nostres necessitats, i com ens hem adaptat, temporalment, en aquestes. Tot seguit, es procedirà a la signatura del document, però abans, es lliurarà als assistents una memòria amb el recull de més de vint experts del món acadèmic i educatiu que han recolzat el nostre projecte inclusiu. Aquest reconeixement de la nostra singularitat l’han rebut per part d’experts i investigadors de l’àmbit nacional i internacional, com ara Gerardo Echeita, César Coll, i Gordon Porter.

Al mateix temps es visualitzarà un vídeo de persones conegudes a nivell local, nacional i internacional del món cultural, esportiu, artístic, mèdic, periodístic, gastronòmic, etc. En són exemples el Xavi Coral, Ferran Adrià, Xavi Hernàndez, Mag Lari o Carlos Baute.

Nou comentari