MónTerrassa
L’ESCODI ha estat premiada per l’AGECU
  • CA
Logo universitat ESCODI | ESCODI

!--akiadsense-->

AGECU ha atorgat el Premi Iniciativa d’Impuls a la professionalització del comerç urbà a ESCODI, escola universitària de comerç, per ser una referència a nivell educatiu per al sector comercial ja que és la primera i única escola universitària i de negocis especialitzada en comerç, distribució i retail.

Els premis AGECU es lliuren bianualment a aquelles entitats i/o persones que han promogut o impulsat alguna actuació o programa dirigit a la millora del coneixement, competitivitat empresarial i innovació del comerç urbà. Altres premiats d’aquesta 8a edició són: BID Neuer Wall d’Hamburg, l’Ajuntament de Pontevedra, l’Institut del Paisatge Urbà de Barcelona, Girona Centri Eix Comercial i el Mercat de Tapinería de València.

ESCODI, l’escola universitària de comerç, imparteix formació universitària i formació per als comerciants i professionals del retail, entre els quals ha tingut ja més de 25.000 alumnes, des de l’any 2000. ESCODI va impulsar la primera carrera universitària especialitzada en retail a Espanya i, com a escola adscrita a la Universitat de Barcelona, imparteix el Grau en Gestió d’empreses en Comerç i Distribució a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa