MónTerrassa
Les línies R2 nord, R3 i R4 canvien els horaris durant l’agost

Entre el 31 de juliol i el 27 d’agost, Rodalies de Catalunya reajusta els seus serveis a les línies R2 nord (Barcelona-Maçanet per Granollers Centre), R3 (L’Hospitalet – Puigcerdà per Vic) i R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Martorell), tal com s’ha fet en estius anteriors. A més degut a la nul·la demanda que es produeix en aquestes dates no circularan els trens de la línia R7.

Consulta horaris de la R4 aquest agost

La nova oferta garanteix la mobilitat dels viatgers en aquestes línies atenent a l’important descens de clients que es produeix en aquests serveis durant aquestes dates. L’oferta es manté a les línies de la costa i als serveis regionals. Aquests serveis, que concentren la major part de la demanda estival disposen d’una àmplia oferta de productes combinats d’oci per desplaçar-se fins a parcs aquàtics, platges o recintes temàtics.

Reforços cap de setmana R2 sud, R1 i RG1

Per a facilitar la mobilitat dels viatgers que volen gaudir de la platja, Renfe ha incrementat l’oferta del servei de rodalia a l’estació de Platja de Castelldefels de la línia R2 sud amb 17 trens més durant els caps de setmana i festius dels mesos de juny, juliol, agost i setembre.

A més s’ha augmentat l’oferta de serveis a les línies R1 i RG1. Durant els caps de setmana i festius, la línia RG1 amplia amb 6 noves freqüències la connexió entre Portbou i el Maresme. A més, fins al 15 de setembre, 6 trens de la línia R1 amplien el seu recorregut d’Arenys de Mar a Calella (Maresme) de dilluns a divendres.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 web rodaliesdecatalunya.cat, app de rodalies i compte @rodalies.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: fu man txu a agost 01, 2017 | 09:51
    fu man txu agost 01, 2017 | 09:51
    Abans es deia "Cercanies" i ara es diu "Rodalies". La "R" no hauria de ser per "Rodalies" sino per "Retard" assegurat. Si volem ajuntar la "R" i la "C" , la combinacio encara es millor: "Retards Constants". Aixo es el que hem de viure els ciutadans de Catalunya amb les companyies estrangeres Renfe i Adif.
  2. Icona del comentari de: Conrad a agost 01, 2017 | 13:33
    Conrad agost 01, 2017 | 13:33
    El PDF que heu enllaçat amb els horaris de la R4 diu que és vàlid a partir del febrer, esteu segurs que són els horaris correctes per a l'agost?

Nou comentari

Comparteix