MónTerrassa
Les dues versions de l’assistència d’Antonio David Flores al tanatori de Mila Ximénez
  • CA

Ni el seu últim adéu a les xarxes socials ni la seva assistència al tanatori per a acomiadar-se de la seva gran amiga Mila Ximénez han passat desapercebuts. Antonio David Flores, molt afectat per la notícia, va viatjar de Màlaga a Madrid per a donar-li el condol a la família de Mila Ximénez. Un polèmic adéu en el qual alguns asseguren haver vist a un home trencat de dolor i altres a una persona que buscava el focus de la càmera.

Fa 15 dies que no vèiem a Antonio David Flores, pràcticament no fa vida fora de casa seva, però el col·laborador no va voler faltar en el comiat de la seva gran amiga Mila Ximénez. L’ex Guàrdia Civil es va decidir, va agafar un tren i es va presentar a última hora de la tarda en el Tanatori de la M-30 per a rendir el seu particular homenatge a la periodista morta.

El col·laborador va arribar per sorpresa i va provocar reaccions molt diferents segons ha explicat la periodista Ángela Portero en el diari La Razón: “Els que estàvem a l’interior del tanatori sentíem crits i aplaudiments, i vaig veure com entrava un home capcot, era Antonio David Flores… Estaba allà quan vaig escoltar un plor molt fort, em vaig girar i vaig veure a Antonio David Flores en un sofà que estava darrere, plorant com un nen petit, consolat per Alba Santana”.

I és que segons va explicar davant dels mitjans el mateix Antonio David: “Són molts anys de relació, l’estimo molt, la tinc molt present i el meu record d’ella seran els seus riures”. Pesa’m al qual també es va sumar davant les càmeres de ‘Cuatro al día’, la seva filla Rocío Flores molt afectada.

“Jo acabava de marxar, gràcies a Déu, i a mi no m’han explicat aquesta pel·lícula que ha relatat Ángela Portera”, ha assegurat plena d’indignació, Alba Carrillo. Pel que sembla, hi ha dues versions de la mateixa història i Alba assegura que Antonio David va ser esbroncat, però que també va comptar amb l’aplaudiment de certa gent que ell coneix: “El van esbroncar i després hi havia alguns amics seus… Al final aquest home sempre vol acaparar el protagonisme”.

No ha arribat a afirmar que l’ex Guàrdia Civil fos la persona que va demanar a aquestes “amigues” que fossin fins al tanatori, però no es fia d’ell: “Jo dubto de tot això d’Antonio David”. Segons han explicat, Antonio David, dins de la sala, es va trobar amb amigues de Rocío Carrasco com Terelu Campos i Isabel Rábago i els seus companys i caps de ‘Sálvame’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa