MónTerrassa
Les comandes de menjar a domicili es dispararan a Terrassa
  • CA

Les comandes de menjar a domicili es dispararan fins a un 50% amb motiu de la tornada de les vacances, el mateix que passarà a ciutats com Madrid. Les demandes no paren de créixer en els darrers anys, i és que la vida moderna sembña que ha portat el canvi d’alguns dels hàbits en l’alimentació. La conclusió que les comandes s’incrementaran exponencialment a la ciutat egarenca és el resultat de les estimacions de la plataforma de repartiment de menjar a domicili Just Eat. El grup explica que la prospecció comprèn els darrers dies del mes d’agost i primers de setembre. Just Eat,una aplicació amb grfan varietat de menjar en oferta té a la llista milers de restaurants que tenen servei a domicili, amb més de 60 tipus de productes. Més de 15.000 establiments són a disposició de la ciutadania.

Quin menjar?

Pel que respecta al tipus de menjar que més es demanarà durant aquesta setmana, n’hi ha per a tots els gustos i colors i mostra les tendències actuals: gastronomies italiana (21,1%), xinesa (14,2%) i americana (14%) són les preferides per combatre el que s’ha anomenat la ‘síndrome postvacacional’ dels catalans, amb la pizza carbonara, els “rotllets ” de primavera i les aletes de pollastre com els plats estrella de cadascuna. A més a més, la plataforma Just Eat també ha detectat uns increments molt significatius en un altre tipus de plats no tan sol·licitats durant la resta de l’any, com el menjar oriental, el mexicà i el veneçolà. Tots, segons la plataforma, amb un increment de les comandes superior al 20% durant els dies de tornada de les vacances.

En aquest mateix sentit, també anticipa que les ciutats on més creixeran les comandes de ‘delivery’ amb motiu del final de les vacances d’estiu són Madrid, Salamanca, Valladolid, Múrcia i Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa