Biblioteca Central de Terrassa | Wikipedia

!--akiadsense-->

La Biblioteca Central de Terrassa (BCT) va obrir les seves portes en horari nocturn durant bona part dels mesos de maig i juny amb l’objectiu de facilitar un espai d’estudi als alumnes i dotar-los dels recursos necessaris per preparar els seus estudis o exàmens. D’aquesta forma, l’equipament va ampliar el seu horari habitual del 2 de maig i fins al 22 de juny fins a les 12 de la nit, de dilluns a dissabte.

Durant aquesta ampliació horària (de les 20:30h i fins a les 24h) l’espai va registrar una ocupació total per franges horàries de 2.855 persones usuàries a les 21h; 1.977 a les 22h; 1.350 a les 23h i 869 a les 24h, amb una mitjana d’ocupació de 40 persones diàries.

Durant aquest temps i horaris, l’equipament va obrir fentt les funcions d’aula d’estudi, cobrint les necessitats dels estudiants en la preparació dels seus estudis, habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi.

L’obertura de la BCT com a aula d’estudi en horari nocturn va donar continuïtat a la prova pilot que es va dur a terme el gener de 2016, que va tenir continuïtat durant els mesos de desembre i gener de 2017. Per al tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat, Amadeu Aguado: “El projecte de les aules d’estudi nocturn ha obtingut un resultat força satisfactori, que ha cobert les necessitats dels i les estudiants de la ciutat. La resposta pel que fa a l’ocupació ha estat positiva i el servei ha complert així amb l’objectiu de donar resposta a la demanda d’espais d’estudi a la ciutat, especialment durant els períodes de més concentració d’exàmens”.

Nou comentari

Comparteix