MónTerrassa
Les ambulàncies han de fer cua abans de deixar els malalts
  • CA
Les ambulàncies han de fer cua abans de deixar els malalts | Fotos de Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

L’avançament de l’arribada de la grip ha disparat de forma considerable les atencions als serveis d’urgències dels hospitals terrassencs. Es tracta d’un fenomen conegut cada any però la seva intensitat ja ha obligat a habilitar recursos addicionals per evitar les llargues esperes i col·lapses dels serveis davant d’aquestes patologies.

L’Hospital de Terrassa enguany ja ha obert la Unitat de Curta Estada a Urgències i els llits destinats al PIUC, que sumen un total de 28. Tot el recurs disponible es té obert per drenar les urgències i ingressar els malalts.

Però sempre hi ha moments complicats, com ahir a les quatre de la tarda, quan la massiva afluència de gent a les urgències de l’Hospital va fer que les ambulàncies haguessin de fer cues abans de descarregar els malalts. Després la situació es va normalitzar. Tanmateix, sí que sembla clar que els propers dies la situació empitjorarà tant al centre sanitari de la carretera de Torrebonica com al de Mútua a la plaça del Doctor Robert. Des de l’Hospital es recorda que a la ciutat hi ha espais d’atenció continuada a CAP als que la ciutadania pot anar si la seva malaltia s’ha de tractar de manera urgent. És una mesura que ajuda a minimitzar els col·lapses que es preveuen.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa