MónTerrassa
L’avinguda Jacquard de Terrassa reduïrà a la meitat els carrils
  • CA
El pont del Passeig amb l’estació de FGC veurà reduïts els carrils | L.T.

!--akiadsense-->

El pròxim mes de maig es preparen diversos canvis a la zona Centre de Terrassa. Un dels més importants serà l’entrada en funcionament de la zona Vapor Gran com a l’illa de vianants, el que suposarà una restricció per a tots els vehicles no autoritzats en aquesta zona. Aquesta és una de les mesures del Pla de Mobilitat dins del projecte de “Revolució Verda”. L’objectiu és reduir la contaminació dins de la Zona de Baixes Emissions alhora que s’incrementa la seguretat.

Però no serà l’únc canvi. El mateix mes de maig està previst, segons ha informat la tinent d’alcalde Lluïsa Melgares, que també canviï la circulació a l’avinguda Jacquard. Si bé l’ampliació de la zona de vianants al passeig encara no té data, sí que ja s’ha posat fil a l’agulla per reordenar el trànsit al vial que connecta el Centre amb Vallparadís, Cementiri Vell i Escoles.

Així, Jacquard passarà a tenir dos carrils en direcció plaça Doctor Robert, però un d’aquests només el podran utilitzar els serveis d’emergència i el transport públic. Mentre que en sentit Universitat, només hi haurà un carril, apte per a tothom. És a dir, de l’actual via amb quatre carrils per banda, quedarà reduïda a tres, només dos hàbils per a vehicles privats. A més, el tram inicial del carrer Colom, amb cruïlla de carretera Castellar també patirà canvis i és que passarà a ser de carril únic en sentit Montcada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa