Matolls i pols, en un dels carrers sense urbanitzar

Matolls i pols, en un dels carrers sense urbanitzar | J.M.O.

L’Associació de Veïns del Segle XX de Terrassa ha presentat diverses al·legacions als pressupostos municipals 2018, així com un escrit en què lamenta la falta de compromís de l’Ajuntament en el compliment dels acords que s’aproven en el ple municipal.

En aquest sentit, l’entitat veïnal recorda que el plenari va aprovar una moció presentada per ells mateixos, en què es feia referència a la urbanització de sis carrers del barri, sense executar des de l’any 1979. L’AV afirma que malgrat aquesta aprovació, els carrers continuen igual. Però sobretot lamenten que en la proposta d’inversions “no apareix cap d’aquests carrers en la previsió, ni un. Tot segueix igual, indiferència lamentable i com dèiem, incompliment dels acords plenaris”, diuen.

En aquesta línia, les al·legacions presentades reclamen una proposta d’inversions en què aparegui si no la totalitat dels carrers pendents d’urbanitzar, “com a mínim, alguns”. També demanen que “s’afronti el projecte d’urbanització de la Plaça del Gas, resolent el procés de descontaminació i la posada en marxa del projecte ja existent d’urbanització” així com “la necessitat d’ampliar voreres en alguns carrers ja plantejats i no resolts ja que és un veritable problema pels vianants que al final han d’anar pel mig del carrer”. Finalment, l’Associació de Veïns del Segle XX recorda que “en algun moment s’haurà de posar l’escola bressol pública, ja que hi ha un dèficit evident de places 0-3 anys al barri i al Districte, on la demanda sobrepassa de molt l’oferta existent”.

Nou comentari