MónTerrassa
Laura Fa denuncia les crítiques que rep després d’uns dies a Andorra
  • CA

Laura Fa és una apassionada dels Pirineus. La periodista del cor catalana ha passat el cap de setmana a Andorra, uns dies de desconnexió que ha aprofitat per relaxar-se a les aigües termals de Caldea. En el seu Instagram hem pogut veure-la en una de les piscines, així com en algun dels punts més turístics de la capital del principat. El problema? Que aquestes vacances generen enveja entre els seus seguidors i això fa que alguns d’ells treguin la seva pitjor cara.

Laura Fa gaudeix de Caldea | Instagram
Laura Fa passa el cap de setmana a Andorra la Vella | Instagram

És el cas d’una dona gran que segueix el perfil de la Laura Fa, que li ha enviat un missatge molt cruel en el que l’acusa de ser una mala mare que deixa els fills amb algú per marxar de cap de setmana tranquil. Ha estat llavors quan la tertuliana de Sálvame ha esclatat: “Estic acostumada a les cares de vòmits i els detractors, sembla que ens hem d’acostumar a l’assetjament… però m’ha sorprès un missatge. Rosa López, que suposo que tindrà uns 67 anys, diu “Mira la guarra aquesta, on haurà deixat els nens”. Els nens estaven amb mi, però vaja, que tampoc no he de donar explicacions. Per a aquells que feu preguntes, el meu marit no vol sortir a la xarxa i intento treure poc els nens per evitar agressions d’aquest tipus perquè mai no saps, en qualsevol moment, una dona així pot dir una cosa cap als nens. Crec que hi ha coses que haurien de tenir un límit i això em fa pensar si aquesta dona tindrà nets per arribar a aquest nivell”.

Una dona critica la Laura Fa | Instagram
La periodista del cor es mostra indignada | Instagram

Diu la periodista que està acostumada a què la critiquin, especialment a través de les xarxes socials. Això no vol dir que estigui disposada a permetre certes coses, com és lògic. Tot aprofitant l’altaveu que li ofereix el perfil a Instagram, ha aprofitat per demanar que la gent tingui un cert límit a l’hora d’escriure comentaris negatius contra els altres i, encara més, quan no tens tota la informació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a febrer 28, 2022 | 10:01
    JordiP febrer 28, 2022 | 10:01
    Ésla famosa i habitual maledicència tan pròpia de les comadres de villorrio, que no tenen res més que fer. Recordeu la famosa copla "¿Dónde se mete, la niña del 17, de dónde saca, pa' tanto como destaca?".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa