L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) celebrarà el proper dimecres, 16 de novembre, la seva 18a. Assemblea General, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Edifici de Foment de Terrassa. Com és habitual, estarà presidida pel president de l’AMTU i alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, el vicepresident primer i regidor de Caldes de Montbui, Jaume Mauri, i pel vicepresident segon i alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Així mateix, a l’inici de la jornada, l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, donarà la benvinguda als assistents. Tot seguit, es tractaran el diferents punts de l’ordre del dia, entre els quals hi ha aprovar la nova imatge corporativa de l’Associació, donar compte dels nous associats, tancar la liquidació dels comptes anuals de 2015, i aprovar el pressupost per a l’anualitat de 2017.

La cloenda de l’Assemblea tindrà lloc a les 13.15h. i anirà a càrrec de Pere Torres, director general de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’àrea de Barcelona (la cloenda és oberta als mitjans).

L’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) està formada actualment per 91 entitats: 2 consells comarcals i 89 municipis, entre els quals hi ha Terrassa.

Un dels objectius de l’AMTU és donar suport tècnic, jurídic i administratiu als associats en matèria de mobilitat, infraestructures i transport públic. Actualment l’AMTU també gestiona, per encàrrec de l’ATM, el títol de transport T12, fora de l’àmbit de la primera corona tarifària del sistema integrat de transport (STI) de Barcelona, gestiona també els ajuts per a la millora de les xarxes de transport públic dels municipis del STI de Barcelona i també realitza activitats per a la promoció del transport urbà i la mobilitat sostenible, edita la revista MobiliCAT i organitza la Jornada Catalana de la Mobilitat anualment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa