MónTerrassa
L’Arxiu Històric recopila imatges i vídeos de l’1-O a Terrassa
  • CA
Campanya #ArxivemelMoment
Campanya #ArxivemelMoment | Arxiu Comarcal del Vallès Occidental

!--akiadsense-->

L’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental – Arxiu Històric de Terrassa s’adhereix a la campanya “Arxivem el Moment” per la preservació de testimonis documentals de l’1 d’octubre. Després dels fets que estem vivint els darrers dies, l’entitat ha decidit formar part de la iniciativa per la captació de testimonis textuals, gràfics i audiovisuals de qualsevol mena i naturalesa (física o digital), amb l’únic objectiu de preservar i documentar els moments que està passant el país.

L’Arxiu ofereix dos canals per aportar documentació (fotos, vídeos, àudios, i documents textuals) relatius als esdeveniments succeïts abans, durant i després de l’1 d’octubre. En cas que la documentació sigui en paper us podeu adreçar directament a l’arxiu. Si la documentació és en suport digital s’ha habilitat un canal de transferència de fitxers a través de google forms. Es prega que l’autor respongui les preguntes per tal d’aportar el context necessari que faciliti la comprensió dels documents aportats.

La comarca del Vallès Occidental hi ha diversos municipis amb servei d’arxiu propi, i a través del mateix qüestionari es facilitarà també el contacte amb aquests centres. El centre garanteix la confidencialitat de les dades aportades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa