MónTerrassa
L’Arbre dels Somnis de Caixabank reparteix regals a 337 infants de Terrassa
  • CA

L’Arbre dels Somnis ha repartit regals a 337 nens de Terrassa gràcies a la participació de 2 entitats socials de la nostra ciutat: l’Associació Centre de Diari Can Palet i Centre d’esplai Guadalhorce. Es tracta d’una iniciativa solidària endegada per CaixaBank, que enguany ha arribat a la cinquena edició, i que ha tancat amb el lliurament d’un total de 27.429 regals a menors en situació de vulnerabilitat al nostre país, que han vist complert el seu desig en aquestes festes.

Des del mes de novembre passat, les oficines de CaixaBank han anat rebent les cartes dels nens i nenes als quals, pels escassos recursos econòmics de la seva família, els resulta difícil rebre l’obsequi que han demanat aquest Nadal. Clients i empleats que han volgut col·laborar amb la iniciativa han recollit les cartes i han comprat els regals que els nens demanaven en les seves cartes. Un cop comprats s’han dipositat a les oficines i d’allà s’han repartit entre les dues entitats col·laboradores.

Joguines i roba, però també desitjos no materials

Un 10% de les cartes procedien de nens d’entre 1 i 3 anys; un 20%, entre 4 i 6 anys; un 34%, entre 7 i 9 anys; i un 36% entre 10 i 12 anys. A més de joguines i roba, a les cartes destaquen altres desitjos no materials, com passar més temps en família, aconseguir la pau al món i desitjar regals per als seus germans o amics pròxims.

Des que es va posar en marxa aquesta iniciativa, fa cinc anys, CaixaBank ha aconseguit amb la seva campanya nadalenca ajudar a complir més de 120.000 desitjos de nens en risc de pobresa i exclusió social. La dimensió del programa, que arriba a tots els racons del territori, s’aconsegueix gràcies a la participació de 18.518 clients particulars i professionals del banc, 659 empreses i 457 entitats socials. En el repartiment dels regals, han col·laborat més de 3.000 oficines de CaixaBank.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa