MónTerrassa
L’anuari Terrassa 2016, cuinat i llest per assaborir

Ja està a punt l’anuari Terrassa 2016, la crònica gràfica de la ciutat de l’any que acabem d’acomiadar i que la Fundació Arxiu Tobella publica des de fa 39 anys. L’objectiu és deixar constància dels principals esdeveniments ocorreguts a la ciutat, presentats de manera cronològica i il·lustrats amb fotografies. La redacció del llibre ha anat de nou a càrrec de Ricard Domènech i la fotografia de la portada, l’autor de la qual és Josep Puente i Quer, és una imatge dels Minyons de Terrassa a Singapur, convidats per l’Agència Catalana de Turisme a la Fira ITB Àsia.

La presentació estarà precedida per la xerrada Donacions de fons fotogràfics a l’Arxiu Tobella. Una selecció, a càrrec de Ramon Palau, president sortint de la fundació.

Dia: divendres, 27 de gener a les 19,30 h.

Lloc: Sala d’actes de la Fundació Arxiu Tobella

  • Exposició Terrassa 2016. Una fotografia cada mes

Aquest any, per anar fent boca, s’ha acompanyat la presentació de la seva edició amb l’exposició d’una selecció de 12 fotografies, una per cada mes de l’any. Les imatges que hi trobareu, la majoria d’elles fetes per Montse Saludes, -fotògrafa de la casa-, no són les dels esdeveniments més importants de l’any sinó que intenten representar el pols de la ciutat, la seva gent i les seves inquietuds i també la transformació de la seva fisonomia.

Dates i horaris: del 24 de gener a l’11 de febrer de 19 a 21 h (excepte dilluns)

Lloc: Sala d’exposicions de la Fundació Arxiu Tobella

Nou comentari

Comparteix