MónTerrassa
L’ANC prepara una manifestació sobre rodes per l’11S a Terrassa
  • CA

La delegació local de l’ANC a Terrassa, Terrassa per la Independència, ha organitzat per al pròxim divendres 11 de setembre una manifestació diferent. A causa de la Covid-19, la tradicional manifestació no podrà ser multitudinària i s’ha vist reconduïda a una concentració amb aforament limitat i prèvia inscripció. Però aquest no serà l’únic acte que l’entitat independentista prepara per a la Diada.

El mateix 11 de setembre s’organitza una manifestació sobre rodes. Sota el títol “Rodes per la independència” es pretén fer una rua de cotxes i motos per tota la ciutat. El punt de trobada serà l’aparcament dels Jutjats i l’hora acordada tres quarts d’onze. Per sortir a les 11h.

L’ANC convida a tota la ciutadania a omplir els vehicles i guarnir-los amb estelades i banderes reivindicatives. D’aquesta manera, es vol donar un “to festiu i reivindicatiu a la passejada i animar al veïnat de tots els barris de la ciutat perquè s’hi vagi sumant i també perquè sàpiga que a la tarda hi ha el gran acte”, explica a Món Terrassa el coordinador de l’entitat, Mouad Essemmaa. La manifestació no afectarà el trànsit rodat ni a la circulació, i per això ja s’avisa que es respectaran “totes les normes viàries i els senyals de trànsit, i es donarà sempre preferència als vianants”, han apuntat.

L’acte està obert a tothom, tant per qui tingui cotxe com per qui no. Per això, l’ANC ha obert un formulari per inscriure’s i manifestar si es portarà cotxe i de quantes places disponibles hi ha. Aquells que no en tinguin i vulguin participar-hi també s’han d’inscriure en el mateix formulari: https://forms.gle/qs4TGVjrjuoSNmEd6

Per qualsevol dubte, es pot enviar un correu a: [email protected]

Mapa amb el recorregut

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa