MónTerrassa
L’AMPA Montserrat Roig dona suport “incondicional” als professors

L’AMPA de l’IES Montserrat Roig de Terrassa ha emès un comunicat en què vol mostrar el seu “suport incondicional al professorat i denunciar les acusacions d’adoctrinament que enterboleixen la convivència als centres”. Els pares i mares de l’institut asseguren que “el professorat exerceix les seves funcions amb rigor, i fa que els nostres fills i filles no només adquireixin les competències que corresponen al seu nivell educatiu, sinó que esdevinguin també persones amb sentit critic”.

Des de l’AMPA es considera que “la judicialització de l’educació no ajuda a resoldre els conflictes que apareixen en el dia a dia, que s’haurien de solucionar exclusivament dins l’àmbit educatiu” i recalquen, “tenim confiança plena en la tasca diària dels professors i professores de l’IES”. Amb aquest comunicat l’AMPA manifesta el seu “ferm rebuig a les acusacions de suposada falta de neutralitat política que aquests puguin rebre”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a maig 11, 2018 | 08:02
    Pere maig 11, 2018 | 08:02
    Aquest comunicat que ha fet l'AMPA de l'IES Montserrat Roig no representa l'opinió de tots els pares i mares de l'escola. L'adoctrinament no es manifesta únicament en donar discursos a favor de una determinada opció política a classe, si no en molts gestos i símbols que s'exposen a l'escola o que porten els mateixos professors com són els llaços grocs i encoratjant als alumnes a prendre determinades accions per tal de simbolitzar una imatge d'unitat ideològica. Molt trist. Un pare de l'Escola
  2. Icona del comentari de: Carles a maig 11, 2018 | 10:50
    Carles maig 11, 2018 | 10:50
    Benvolgut Pere, Adoctrinar i exercir la llibertat d'expressió són dues coses molt diferents, i la denúncia és per adoctrinament . Un professor de l'institut.

Nou comentari

Comparteix