MónTerrassa
L’AMPA Abat Marcet manté la lluita per salvar la línia de P3
Reunió de les AMPA Abat Marcet i França amb la regidora Teresa Ciurana
Reunió de les AMPA Abat Marcet i França amb la regidora Teresa Ciurana | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest dilluns, representants de les AMPA de les escoles Abat Marcet i França de Terrassa van reunir-se amb la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Terrassa, Teresa Ciurana, per parlar sobre l’anunci de tancament de línies de P3 en els dos centres escolars. Sobre la taula, el govern ha plantejat una proposta per evitar la supressió dels grups: reduir a la meitat els alumnes de quatre línies (les dues de les escoles mencionades, més El Vapor i Enxaneta) amb la idea que s’anessin omplint al llarg del curs.

“La reunió ha anat bé, i hem de valorar aquesta proposta. No hem decidit res i l’hem d’estudiar a fons. Perquè volem fets, no paraules. Volem una escola pública de qualitat i això no deixaria de ser una retallada”, ha manifestat a Món Terrassa, Joaquín Fernández, membre de l’AMPA Abat Marcet. Des de l’entitat de pares i mares afirmen que continuaran “lluitant per aguantar la línia. Tenim reunions amb les Xarxes associatives i partits polítics, i farem una mobilització a Serveis Territorials per mostrar la nostra posició”.

Ciurana ha remarcat que “l’educació és una prioritat de govern, i treballarem per trobar solucions a la davallada de la natalitat sense haver de tancar grups de P3“. En la mateixa línia s’ha pronunciat el tinent d’alcalde Isaac Albert que recorda que “la zona oest de Terrassa, segons les dades demogràfiques, ens diuen que tindrem uns 130 alumnes menys a P3” i reconeix que “el Departament té unes necessitats i unes prioritats i la ciutat té les seves. Des del Govern estem treballant per aconseguir que aquestes prioritats i necessitats s’alinïin”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa