Escola Abat Marcet de Terrassa
Escola Abat Marcet de Terrassa | Viquipèdia

!--akiadsense-->

Malestar a l’AMPA Abat Marcet de Terrassa davant l’anunci de tancament d’un grup de P3 a l’escola. Aquest mateix dijous, l’associació ha sabut que Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament té la intenció d’eliminar una classe dels petits de cara el curs 2020-21. Aquesta notícia no ha estat ben rebuda i ha motivat que l’AMPA alerti que “aquest tipus de mesura sense consensuar no afavoreix la lluita contra la segregació escolar”.

Pares i mares de l’Abat Marcet consideren que el centre es caracteritza per “un projecte educatiu integrador i inclusiu”. Recorden a més que justament aquest curs ja han hagut d’incorporar, “en una decisió presa sense consensuar”, un “bolet” a cinquè de primària, la qual cosa ha significat “no poder desenvolupar correctament el projecte educatiu de centre”.

Des de l’AMPA se subratlla que amb aquesta nova decisió “se’ns penalitza una altra vegada, a dues setmanes del període de preinscripció escolar, deixant-nos en situació de desigualtat de condicions educatives”. Per tot plegat, s’ha demanat una reunió “urgent” amb l’Ajuntament i amb Serveis Territorials i resten a l’espera de consensuar amb altres AMPES la via reivindicativa.

Nou comentari