MónTerrassa
L’ambient esportiu dels anys 50 i 60 a Terrassa, en una exposició de Joan Biarnés
  • CA
Cartell de l'exposició
Cartell de l’exposició | Arxiu Comarcal

!--akiadsense-->

Aquest divendres, 29 de setembre, obre les portes a l’Arxiu Comarcal del Vallès Occidental la mostra “Joan Biarnés, esperar, enquadrar i disparar (1953-1969)”, una exposició fotogràfica sobre l’esport que es podrà visitar fins el 30 d’octubre. Joan Biarnés va ser un fotoperiodista esportiu que va saber captar els moments decisius de l’esport terrassenc.

L’exposició no és només de fotografies, sinó que vol mostrar l’ambient esportiu a Terrassa en uns anys que s’inicia la popularització de l’esport (anys 50 i 60). En plena postguerra, l’esport va quedar una mica en segon terme i els clubs esportius s’estaven refent, amb les fotografies de Biarnés es pot veure com eren els camps esportius, les condicions amb les quals es jugava, quin públic assistia a les competicions i per descomptat, els protagonistes: els esportistes.

Amb aquesta exposició l’Arxiu de Terrasa i comarcal del Vallès Occidental vol agraïr la donació que la família Biarnés Florensa va fer del fons fotogràfic de Joan Biarnés a l’Ajuntament de Terrassa i especialment difondre i donar a conèixer la riquesa de les imatges que el formen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa