MónTerrassa
L’alcalde es reuneix amb familiars de Mossèn Homs preocupats per la gestió de la residència
  • CA
Familiars de Mossèn Homs es reuneixen amb l'alcalde
Familiars de Mossèn Homs es reuneixen amb l’alcalde | Rafel Casanova – BCF

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Gent Gran, Mónica Polo, s’ha reunit aquest dimecres al migdia amb una representació del grup de familiars de la residència pública Torre Mossèn Homs de la ciutat. Durant la trobada, familiars i alcalde han acordat demanar una reunió amb la Generalitat de Catalunya, que en té la titularitat, per parlar de la situació de la residència.

Aquesta reunió és fruit de la denúncia per part d’aquests familiars sobre una presumpte “mala gestió que s’està fent de la residència, i destacar la bona feina feta pels seus treballadors. Estem en contacte amb diferents administracions i ara no podem tolerar ni acceptar més que es tornin a produïr episodis escandalosos com el que ha ocorregut des del 23/10 fins el 19/11 a la Residència”, subratllen.

En un comunicat fet arribar en aquest mitjà, els familiars reclamen que “no volem positius externs ni potencials de residències amb brots a dins de la nostra residència“, subratllen que “volem residències, no pseudohospitals” i manifesten que “no entenem la immunitat per barrejar en planta a positius amb sans i en canvi no per treure distància visities”. I és que segons denuncien en un determinat moment es van barrejar en una mateixa planta sans i infectats, la qual cosa, diuen, va propiciar que el virus s’escampés amb més facilitat pel centre. El comunicat acaba amb un clar: “no volem aïllaments innecessaris ni més morts. Entrar positius a la residència és entrar la mort física i mental”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa