MónTerrassa
L’Ajuntament sensibilitza sobre diversitat religiosa durant el Ramadà
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Ciutadania, ha programat per demà dijous, 9 de maig, una activitat oberta a la tota la ciutadania per sensibilitzar i fomentar el coneixement de la diversitat religiosa durant el mes del Ramadà, que enguany va començar el 6 de maig i finalitzarà aproximadament el 4 de juny. El Centre Cívic Montserrat Roig (av. Barcelona, 180) acollirà a les 19 h la xerrada ‘Dejú i creences religioses’, a càrrec de la doctora en Antropologia Social Alícia Guidonet, que explicarà l’experiència del dejú en les diferents creences religioses. A l’acte participarà també el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Mohamed El Ghaidouni.

Un cop finalitzada la xerrada, les persones participants podran anar caminant cap a l’oratori Annour de Can Palet, on es podran presenciar uns moments de la pregària i es compartirà un trencament del dejú (iftar) amb la comunitat musulmana de Terrassa. Per assistir al sopar caldrà fer reserva prèvia per correu electrònic al Servei de Ciutadania ([email protected]). L’objectiu d’aquesta activitat és treballar la convivència des dels valors de la diversitat, la interculturalitat i la cultura democràtica en favor del benestar col·lectiu i la cohesió social.

Districte Jove amplia l’oferta educativa durant tot el mes

Per la seva banda, el projecte Districte Jove del servei municipal de Joventut amplia part de la seva proposta socioeducativa per donar resposta durant aquest període als barris i territoris en què hi participa població jove musulmana, sobretot pel que fa a la presència i el treball amb els i les joves a l’espai públic.

En aquesta línia, Districte Jove està treballant una programació amb diferents activitats proposades pel mateix jovent durant aquest mes, com per exemple un espai d’estudi, cinefòrum, torneig de futbol, o un trencament del dejuni amb el grup de noies de l’Espai Jove Cruïlla, al barri de La Maurina, entre d’altres. Tota la programació més detallada es pot consultar a través de les xarxes socials del programa Districte Jove i al web del Servei de Joventut (www.casabaumann.cat).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa