MónTerrassa
L’Ajuntament de Terrassa neteja herbes a escocells i voreres
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa aquesta setmana una nova actuació de neteja d’herbes a escocells i voreres arreu de la ciutat. Emmarcades dins de les intervencions quotidianes de manteniment i neteja en matèria de jardineria, el Consistori ha posat en marxa aquests dies la segona actuació d’eliminació d’herbes adventícies programades pel 2017.

La intervenció, que es perllongarà fins a mitjans del mes de desembre, forma part de les actuacions programades en aquest àmbit. El contracte de neteja i manteniment de la jardineria inclou dues actuacions de retirada d’herbes cada any, una té lloc aproximadament cap a la primavera i l’altra, a la tardor. En el cas de l‘actuació que comença aquesta setmana, tres empreses s’encarreguen de dur a terme, de forma paral·lela, la neteja als diferents barris de la ciutat, en les 16 setmanes que van des del 4 de setembre fins a mitjans de desembre.

Aquesta programació està subjecta a les modificacions que imposin les condicions meteorològiques. La planificació d’aquest tipus d’actuacions i la introducció al contracte de manteniment convencional que s’ha fet als darrers anys permet una racionalització del servei. En primer lloc, permet garantir que l’actuació s’estén a tots els barris de la ciutat i que no hi ha sectors als quals no s’intervé. Cal tenir en compte també que les noves normatives europees, que declinen els pesticides, han obligat a emprar mitjans només manuals i mecànics n aquests treballs, fet que ha obligat a reconvertir progressivament aquest tipus d’actuació. A més, la intenció de l’Ajuntament és incrementar la freqüència d’aquestes actuacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa