MónTerrassa
L’Ajuntament reobre de nit les aules d’estudi els caps de setmana
  • CA

A partir de dilluns, 17 de desembre, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) tornarà a obrir les seves portes en horari nocturn de dilluns a dissabte, una ampliació horària que s’allargarà fins el divendres, 8 de febrer. L’Ajuntament torna així a posar a l’abast dels alumnes que ho necessitin un espai d’estudi adequat durant el període d’exàmens d’aquest hivern. La BCT obrirà en el seu horari habitual -que és de dilluns a divendres, de 10 a 20.30 h, i els dissabtes, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h- i, a partir de les 20.30 h, allargarà l’obertura fins a les 24 h.

Durant aquest temps i en aquests horaris, l’equipament romandrà obert fent les funcions d’aula d’estudi, cobrint les necessitats dels estudiants per facilitar el seu estudi i habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi. L’equipament obrirà en horari nocturn entre el 17 de desembre i el 8 de febrer, excepte els dies 24, 25, 26, 29, 30 i 31 de desembre i l’1 i el 5 de gener, dies en que la BCT estarà tancada.

Els diumenges, també al campus universitari

D’altra banda, i amb l’objectiu de reforçar l’oferta d’espais de la BCT i, alhora, garantir zones d’estudi durant aquest període, també s’obriran aules d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC (c/ de Colom, 2). Aquests espais obriran els diumenges des de les 10 h fins a la mitjanit de forma ininterrompuda els diumenges 23 i 30 de desembre, 13, 20 i 27 de gener i 3 de febrer. Els calendaris i horaris d’obertura d’ambdós espais s’han establert a partir de les dates d’exàmens determinades pels centres universitaris i de l’anàlisi conjunta de l’ús de la Biblioteca del Campus Terrassa – UPC i de la BCT durant els anteriors períodes d’obertura amb ampliacions horàries. A més, entre el 27 i el 30 de desembre i del 2 al 18 de gener, la Biblioteca del Campus Terrassa – UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 22 h durant els dies no lectius i els caps de setmana. En aquest cas, per accedir-hi caldrà presentar el carnet de la UPC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa