MónTerrassa
S’obre la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha publicat la convocatòria de subvencions a projectes, activitats i serveis a desenvolupar durant el 2020. El termini de presentació de sol·licituds s’obrirà el proper 7 de gener i finalitzarà el 31 de gener.

Amb aquestes subvencions, l’Ajuntament de Terrassa vol fer costat a tots aquells projectes, activitats i serveis d’utilitat pública i interès social, dins del terme municipal de Terrassa, que complementin la competència municipal, responguin a necessitats socials o fomentin els interessos generals del municipi. Les entitats interessades poden consultar la informació publicada a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa sobre la convocatòria, concretament a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=1101.

Les fitxes específiques dels diferents àmbits d’activitat pels quals es pot optar a subvencions són a https://seuelectronica.terrassa.cat/web/seu/fitxes-especifiques-ambits. Les entitats poden posar-se en contacte amb el servei de referència de cada matèria per qualsevol consulta, ja sigui telefònicament o presencialment. Per a donar a conèixer la convocatòria i ajudar les entitats a presentar correctament les sol·licituds, l’Ajuntament de Terrassa ha organitzat dues sessions informatives amb inscripció prèvia. La primera tindrà lloc el 15 de gener de 10 a 12h, i la segona el 16 de gener de 18 a 20 h, ambdues al Casal Cívic de Ca N’Aurell.

Justificació de les subvencions de 2019

L’Ajuntament recorda també a les entitats que han rebut subvencions a la convocatòria de 2019 que a https://aoberta.terrassa.cat/tramits/fitxa.jsp?id=7891 trobaran la informació i el formulari necessaris per a presentar la corresponent justificació i que es podran presentar fins el 29 de febrer de 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa