L’Ajuntament de Terrassa ha fet una recepció parcial de l’obra que s’ha dut a terme a les instal·lacions de la pista d’atletisme de Can Jofresa. Aquesta recepció permetrà que, a partir d’aquest divendres 20 de desembre, la Unió Atlètica Terrassa pugui començar a fer ús de la pista municipal d’atletisme amb tota normalitat. Així ho ha comunicat el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, en el decurs de la reunió mantinguda avui dijous amb el president de la Unió Atlètica Terrassa, Santi Ferrer.

En opinió de Moreno, la trobada també ha servit «per poder intercanviar opinions i aclarir possibles malentesos amb una de les entitats esportives de referència a la nostra ciutat. Tal i com ja es va pactar amb la UAT abans d’iniciar les obres, l’Ajuntament ha fet una recepció parcial d’aquests treballs per tal de poder garantir la normal activitat de l’entitat en aquestes instal·lacions en el menor temps possible, i així s’ha traslladat a l’entitat, que demà mateix podrà començar a fer ús de la pista» Durant la trobada, el regidor d’Esports també ha informat als responsables de la UAT de les millores que durant els propers mesos es duran a terme per adequar els vestidors de la pista.

Per la seva banda, des de la Unió Atlètica Terrassa s’han compromès a traslladar una proposta per l’organització d’un acte d’inauguració de la nova pista i treballar-la conjuntament amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa. Pel que fa a la finalització i entrega definitiva de l’obra, resta pendent l’homologació de la nova pista per part de la Federació Espanyola d’Atletisme, un procediment que ja s’ha posat en marxa per part de l’empresa responsable dels treballs. Un cop rebuda aquesta homologació, les instal·lacions podran acollir competicions federades.

Les obres de millora a la pista d’Atletisme de Can Jofresa es van iniciar a finals del mes de juny de 2019 i han afectat una superfície de 7.007 metres quadrats. Els treballs han consistit en substituir l’antic tartà, que estava molt deteriorat i no estava homologat per acollir competicions esportives federades. L’antiga superfície s’ha canviat per un paviment sintètic prefabricat (Beynon 300 bicapa d’entre 13-14mm) i que disposa dels nivells exigits per la Federació Internacional d’Atletisme. També s’han substituït les canals de sanejament pluvial per assegurar que el drenatge de la pista sigui l’adequat i s’han instal·lat nous punts de llum a les instal·lacions. Els treballs, han estat realitzats per l’empresa Rhaus Sport i han tingut un cost de 651.870 euros

Nou comentari