MónTerrassa
Suport municipal al Club de Patinatge en el cas de l’abusador

Els Mossos d’Esquadra han detingut un monitor de patinatge d’un club de Vacarisses per abusar sexualment de diverses patinadores, menors d’edat. La detenció la van dur a terme aquest divendres agents de la comissaria de Terrassa

Comunicat de l’Ajuntament sobre el Club de Patinatge Artístic de Vacarisses

“L’Ajuntament del municipi està treballant conjuntament amb l’entitat esportiva des del moment en què es van conèixer els fets. L’Ajuntament de Vacarisses vol expressar públicament el seu suport al Club de Patinatge Artístic (CPA) de Vacarisses i les patinadores i famílies que en formen part. Des del moment en què es van conèixer els fets, l’ajuntament del municipi està treballant conjuntament amb l’entitat esportiva.”

L’arrestat té 45 anys i és de nacionalitat espanyola. Aquest dissabte al matí ha passat a disposició judicial i el jutjat de guàrdia de Terrassa ha acordat deixar-lo en llibertat provisional amb l’obligació de personar-se periòdicament als jutjats. També se li ha prohibit entrar al municipi i comunicar-se amb les alumnes del club. La investigació continua oberta per determinar si hi ha més casos d’altres patinadores que també hagin pogut ser víctimes dels abusos d’aquest monitor.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vacarisses ha expressat el seu suport al club, a totes les nenes inscrites i a les seves famílies, i s’ha posat a disposició per a tot allò que puguin necessitar. El club es va fundar el 2013 i té actualment mig centenar de patinadors i patinadores.

Aquesta és la segona detenció per abusos sexuals a menors en els últims dies. Divendres passat, els Mossos van detenir un professor de l’institut de la Bisbal d’Empordà per haver fet tocaments a tres estudiants de secundària.

Nou comentari

Comparteix