MónTerrassa
L’Ajuntament amplia l’espai per a vianants al pont del Passeig
  • CA
pont del Passeig
Pont del Passeig | A.T.

!--akiadsense-->

La setmana que ve l’Ajuntament iniciarà una actuació al pont del Passeig del Comte d’Ègara per tal que aquest vial guanyi espai per als i les vianants. Es tracta d’una ampliació tàctica de vorera que executarà la fundació Prodis i que consistirà en eliminar un carril de circulació per a vehicles, pintar-lo i senyalitzar-lo de manera adequada per convertir-lo en espai per a l’ús de vianants.

Aquesta ampliació tàctica de vorera també comptarà amb elements físics que separaran el carril per a vianants del carril de trànsit rodat. Amb l’ampliació d’aquest espai, l’Ajuntament pretén guanyar espai per a la circulació de vianants, garantint així també la distància física recomanada per les autoritats competents sobre l’estat d’alarma.

En un primer moment es farà la delimitació física i posteriorment es senyalitzarà l’ampliació de vorera amb una pintura ornamental, que pretén fer més amable i visible el nou espai. L’actuació ja estava recollida en el Pla de Mobilitat i ara el Govern municipal ha decidit prioritzar-la perquè és una actuació que permetrà adaptar un tram de la ciutat als nous hàbits que la ciutadania haurà d’adoptar en el desescalament i en el futur proper. Així mateix, suposa un nou pas en la Revolució Verda que s’està duent a terme des de l’Ajuntament, com una clara aposta per la sostenibilitat i per la millora de la mobilitat a peu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa