MónTerrassa
L’aigua, gran protagonista de la 27a Setmana del Medi Ambient a Terrassa
Marc Armengol i Josep Antoni Latorre presentant la 27a Setmana del Medi Ambient
Marc Armengol i Josep Antoni Latorre presentant la 27a Setmana del Medi Ambient | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

L’aigua ha estat el tema escollit per a la 27a Setmana del Medi Ambient a Terrassa. Així hi ha donat a conèixer el tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, en la presentació dels actes que es duran a terme entre el 4 i el 10 de juny, sota el lema “L’aigua és vida, un bé públic per a tothom”.

La Setmana del Medi Ambient commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, que es celebra arreu del món el dia 5 de juny. El programa d’enguany inclou un total de 22 actes adreçats a tots els públics. S’han organitzat diverses activitats al llarg de tota la setmana com ara tallers, cinema ambiental, espectacles infantils o la Festa del Medi Ambient, que culminarà el programa el diumenge, 10 de juny, al Parc de Vallparadís.

“L’objectiu és sensibilitzar la ciutadania que l’aigua és un bé preuat i escàs, i per això no només ens centrarem en el debat sobre el nou model d’abastament sinó també reflexionarem sobre la qualitat de l’aigua, contaminació, sanejament o reaprofitament, o els hàbits de consum i d’estalvi…”, ha subratllat Armengol. Així doncs, també s’aprofitarà la setmana per parlar sobre projectes que el govern té en marxa, com ara l’Anella Verda, el Pla de Mobilitat, la renovació de la flota dels serveis municipals o els camins escolars.

“La intenció és fer activitats lúdiques i festives però també d’altres divulgatives i que aportin un major coneixement de l’entorn”, ha manifestat Josep Antoni Latorre, director dels serveis de Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa. El pressupost amb què s’ha comptat és de 12 mil euros, “un pressupost ajustat gràcies a la implicació i esforç que han fet entitats, col·lectius i institucions implicades”.

Consulta el programa d’activitats clicant aquí

Nou comentari

Comparteix