MónTerrassa
L’ADN corrobora la mort d’Antonella i familiars demanen accelerar el procés de repatriació

Aquest dilluns, finalment, l’ADN ha confirmat de manera ja oficial i definitiva que les restes carbonitzades trobades en l’incendi de matolls en la carretera que es dirigeix al Pont de Vilomara, serien d’Antonella, veïna de Terrassa assasinada a mans de la seva exparella. D’aquesta manera, el seu germà Ezequiel podrà ja reclamar la tutel·la de la seva neboda, un nadó de 20 mesos, i iniciar tot el procediment per poder-la enterrar i repatriar-la cap a l’Argentina, on hi ha la família materna.

En aquest sentit, familiars de la terrassenca i l’entitat Punt Lila de Sant Pere de Terrassa han demanat a l’alcalde Jordi Ballart i a la consellera d’Igualtat Tània Verge que facin “pressió” per tal que es pugui accelerar “la repatriació del cos d’Antonella i el trasllat de la seva filla Esmeralada a casa dels seus tiets”, a l’Argentina.

Justament, Emilia Soerensen, una amiga de la família, i Ezequiel Orihuela -el germà- van iniciar ara fa uns dies una campanya a la plataforma GoFundme per poder finançar la repatriació del cos i poder treure l’Esmeralda del centre d’acollida on es troba custodiada. “De la família de l’Esmeralda només queden els seus tiets, la seva àvia va morir l’any passat, i ara, sense pares, no té ningú més al món”, exposen per subratllar que “els germans d’Antonella no tenen recursos econòmics per viatjar fins a Terrassa i portar la nena amb ells”. Per aquest motiu han iniciat la recol·lecta de 10 mil euros i demanen ajuda a amics, familiars i ciutadania per aconseguir-ho.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa