MónTerrassa
L’ADF manté l’alerta davant de possibles incendis forestals a Terrassa
El regidor Manuel Giménez ha visitat l'ADF Terrassa
El regidor Manuel Giménez ha visitat l’ADF Terrassa | Ajuntament de Terrassa

!--akiadsense-->

El regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Manuel Giménez, ha visitat aquest dilluns els Voluntaris Forestals de Terrassa en la seva tasca de vigilància i prevenció d’incendis. Giménez, acompanyat de diversos voluntaris i de personal municipal, ha visitat la seu de l’entitat, ubicada en un local del carrer Cisterna cedit per l’Ajuntament de Terrassa, i posteriorment ha fet un recorregut des del punt de guaita del camí de Can Gonteres, passant per diversos camins forestals de la finca de Can Font de Gaià, on l’Ajuntament de Terrassa ha fet actuacions de manteniment.

Aquestes actuacions consisteixen a millorar el ferm, reduir la vegetació a banda i banda i dotar els camins de cunetes i altres elements que faciliten la circulació de les aigües pluvials, per tal de reduir-ne l’erosió. Els Voluntaris Forestals de Terrassa són una entitat sense ànim de lucre compromesa amb la defensa del medi ambient i en particular amb la protecció dels boscos. Durant tot l’any, però especialment a l’estiu, fan tasques de vigilància i prevenció d’incendis forestals, i en cas d’incendi col·laboren fent tasques de suport als Bombers i a Protecció Civil.

L’entitat col·labora també amb l’Ajuntament de Terrassa en episodis de nevades, ventades o qualsevol altra incidència que afecti l’entorn natural de la ciutat. La campanya d’incendis forestals d’enguany va començar el 15 de juny i està previst que finalitzi el 15 de setembre.

Punt de guaita dels ADF dels camins forestals del municipi
Punt de guaita dels ADF dels camins forestals del municipi | Ajuntament de Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix