MónTerrassa
L’activista senegalès Mamadou Dia, al restaurant La Trobada de Terrassa
Mamadou Dia | RTVE

!--akiadsense-->

El restaurant el temps La Trobada, el projecte més important de l’Associació Local per a la Inclusió (ALEI) de Terrassa, acollirà aquest dimecres (a partir de les 13,30) un nou dinar-tertúlia. En aquesta ocasió, el convidat és Mamadou Dia, activista senegalès fundador de l’ONG Hahatay.

Dia va arribar del seu país en pastera fa anys, però un dia va decidir tornar al Senegal per explicar als seus que Europa no és allò que sembla. Allà, va començar a treballar per millorar els recursos i l’accés a la formació dels més joves, a més de difondre la necessitat que tots tenim de posar-nos en la pell de l’altre. Mamadou Dia també presentarà el llibre A las 15:00, en què explica la seva experiència.

ALEI està format per 25 entitats al voltant de la idea de la inserció laboral, la inclusió social i la visibilitat i apoderament de les persones en situació d’exclusió social o en risc d’estar-hi. La seva primera gran acció conjunta i projecte més visible és el restaurant La Trobada, que reuneix clients convencionals i d’altres que paguen amb la seva feina, a més de rebre formació i la possibilitat de recuperar aspectes vitals com la seva autoestima o combatre la desigualtat que encara hi ha a la nostra societat.

Acte: Dinar-terúlia amb Mamadou Dia

Lloc: restaurant La Trobada, carrer del Teatre, 4, 1er pis, Terrassa

Hora: de 13.30 a 16 hores

Preu: 8,90€

Reserves: [email protected] / 625 455 863

Nou comentari

Comparteix