MónTerrassa
L’ACA arreglarà d’urgència l’esvoranc de la riera de Les Arenes
  • CA
Visita als treballs de neteja de la riera del Palau
Visita als treballs de neteja de la riera del Palau | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat de la regidora de Rieres, Jennifer Ramírez, ha visitat aquest dilluns les actuacions de neteja de vegetació i desbrossament que s’estan duent a terme a la llera de la riera del Palau.

Els treballs per netejar el tram urbà de la llera de la riera del Palau, situat entre l’avinguda de les Arts (Poble Nou-Zona Esportiva) i el sud dels jutjats de Terrassa (la Cogullada), van començar el passat 11 de novembre. A la visita també hi ha assistit una representació de la Comissió de les Rieres de Terrassa. L’alcalde Jordi Ballart ha assegurat que gràcies a aquesta intervenció “no hi ha un risc d’inundació en aquest tram de la riera” i ha afegit que seguiran lluitant amb l’ACA per tal d’exigir “el cofinançament per poder tirar endavant diverses actuacions necessàries en altres punts, com a la riera de les Arenes.

Justament, sobre la riera de Les Arenes, l’Ajuntament ha anunciat que l’ACA arreglarà d’urgència l’esvoranc que la setmana passada es va obrir a la riera de Les Arenes. Estem parlant del tram de vorera de l’avinguda del Vallès, a tocar del pont de Sant Llorenç (al barri d’Egara) el qual es va esfondrar, segurament, per culpa dels aiguats. Des d’aleshores, la zona està tallada al pas.

Aquesta mateixa setmana, el govern es reunirà amb l’Agència Catalana per realitzar un pla integral de manteniment de les rieres. “Volem que no es faci només quan hi hagi una urgència. I també aprofitarem per explicar-los que tenim un projecte de futur i que això no es tracta només de manteniment i conservació sinó d’un projecte de ciutat”, ha manifestat Ramírez en declaracions recollides per Canal Terrassa.

Visita als treballs de neteja de la riera
Visita als treballs de neteja de la riera | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa