MónTerrassa
La notícia més llegida del cap de setmana a Món Terrassa
  • CA

Aquest dilluns, dia 1 de maig, l‘ANC ha organitzat un acte de rebuda als participants a La Motorada per la Independència a la plaça d’Andalusia de Terrassa. Inflables, paradetes i activitats han omplert el parc de Sant Pere Nord. Com és habitual, membres de l’entitat s’han mobilitzat pels entorns per tal de distribuir octavetes i fulls informatius sobre l’acte en qüestió i també sobre la campanya pel referèndum.

Però el que havia de ser una jornada festiva s’ha tenyit de tensió per moments. Segons ha explicat Sergi Marzà, la persona que ha pogut gravar el vídeo de l’incident, a Món Terrassa, un dels voluntaris s’ha acostat a un home per lliurar-li un tríptic. Aquest però l’ha rebutjat. El membre de l’ANC ha insistit dient que era només un full informatiu i que era gratuït, però l’home s’ha enfadat i ha començat a increpar-lo.

Així ha quedat la cosa fins que al cap d’uns deu minuts, el voluntari de l’ANC ha tornat a la zona -de pas constant de vianants- per continuar repartint els fulletons. Ha estat aleshores quan l’individu amb qui s’havia enganxat abans l’ha vist i s’hi ha acostat. Ara, el to s’ha apujat i la picabaralla ha arribat als insults i fins i tot a una agressió física. El membre de l’Assemblea ha decidit marxar i alertar la Policia. Els agents han arribat al cap de mitja hora i li han pres declaració.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa