MónTerrassa
La Generalitat reconeix els 150 anys de Ferreteria Paloma de Terrassa
  • CA
Ferreteria Paloma de Terrassa | J.M.O.

!--akiadsense-->

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha lliurat aquest dilluns la 17a edició dels Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i els reconeixements als establiments centenaris. En el decurs de la cerimònia, que s’ha celebrat al Palau, el cap de l’Executiu ha agraït als guardonats la contribució al desenvolupament econòmic del territori, però, sobretot, “que hagueu anat consolidant vida, perquè les ciutats que perden comerç, perden ànima, esperit”.

Per això, Puigdemont ha recordat que el Govern “sempre, des de les primeres competències, hem deixat clar que apostàvem per un determinat model propi de comerç per a Catalunya; ho hem fet quan anaven les coses bé i quan ens posaven recurs al Constitucional”. El cap de l’Executiu ha assegurat que els premis lliurats “són reconeixements de gratitud pel que heu fet perquè aquest país tiri endavant”. I ha continuat “les dificultats que heu hagut de fer front són les dificultats que ha passat el país; i els canvis que heu anat veient són els que ens han marcat, i hem sabut adaptar-nos a ells, i, fins i tot, quan convé els hem pogut liderar i provocar-los, despertant així l’admiració i el respecte”. “Un país que es respecta a si mateix té futur”, ha reblat.

La Generalitat de Catalunya ha distingit un total de 17 establiments centenaris per la seva trajectòria de més de cent anys de servei al comerç. Així mateix, s’ha reconegut la història de 18 establiments comercials amb més de cent-cinquanta anys d’activitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa