MónTerrassa
La Generalitat obre campanya per conscienciar sobre el top manta

La Conselleria d’Empresa, a través de la Direcció general de Comerç, ha engegat una campanya informativa per conscienciar contra el ‘top manta’ i les seves conseqüències en l’activitat econòmica i la seguretat.

Sota el lema ‘No t’enganyis, no només compres un producte il·legal’, la Generalitat vol incidir en la inseguretat dels productes que es venen, que no compleixen amb les normatives i requisits de seguretat i salubritat, així com sobre els grups organitzats que hi ha darrere de la venda il·legal i la seva repercussió negativa sobre l’economia, ha informat aquest diumenge en un comunicat.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Ui, ui, ui ... a juliol 17, 2017 | 09:15
  Ui, ui, ui ... juliol 17, 2017 | 09:15
  Ep !!! , Aquí en ve una de grossa!, actuar contra el top manta és actuar en contra dels amics dels colauistes! això tindrà conseqüències, m'imagino ... els haurà de donar feina a l'Ajuntament.
 2. Icona del comentari de: Alfons a juliol 17, 2017 | 21:36
  Alfons juliol 17, 2017 | 21:36
  També s´ahuria d´ afegir avis sobre les targetes T-10 i similaras que es venen ilegalment.
 3. Icona del comentari de: lluis a juliol 17, 2017 | 22:08
  lluis juliol 17, 2017 | 22:08
  A les zones turistiques els folletons els haurien de lliurar en els Hotels, Hostals, i resta de comerços mes implicats amb el tema, com sabateries , tendas de roba ,opticas, etc.., als turistes . Molts turistes no saben de que va el tema. I tampoc estaria malament, explicar que tots aquests diners negres apart d'escapar d'Hisenda i contribuir a l'Estat de Benestar, tambe financia trafic de drogues, armes i trata de blanques

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa