Previsió del temps | METEOCAT

A Terrassa tindrem avui un dia amb núvols i clarianes i una temperatura força fresca que no passarà dels 13 graus.

A Catalunya, domini de l’ambient assolellat, amb alguns núvols alts i núvols de vent o sotavent de les serraladesque puntualment deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat al llarg del dia, mentre que a la resta de l’extrem nord de la serralada estarà mig ennuvolat.

S’esperen algunes precipitacions febles i intermitents al vessant nord del Pirineu. Acumularan quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu es situarà entorn dels 1600 metres.

Temperatura mínima i màxima en lleu descens arreu, tot i que a l’Alt Empordà la mínima pujarà lleugerament i a la meitat sud del litoral serà similar o lleugerament més alta. La temperatura mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 0 i 5 ºC al Prepirineu, al nord i est de la depressió Central i al prelitoral nord, entre 3 i 8 ºC a l’oest de la depressió Central, a la resta del prelitoral, al nord del litoral central i sud de la Costa Brava, i entre 8 i 13 ºC a la resta del litoral. La màxima se situarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, lleugerament més baixa al vessant nord, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Tota la informació meteorològica la trobareu al web del MeteoCat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa