MónTerrassa
La FAVT, contrària a barrar el pas al mur de contenció del Llac Petit de Terrassa
  • CA
Un grup de ciutadans, a sobre el mur de contenció del Llac | FAVT

!--akiadsense-->

La Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa ha volgut donar a conèixer la seva posició davant la notícia publicada aquest dijous per Món Terrassa sobre la ‘queixa’ que l’atleta Just Sociats feia davant la prohibició del pas en el camí del mur de contenció del Llac Petit a Terrassa.

Des de la FAVT consideren que es tracta d’un tema “important perquè aquest entorn és freqüentat per molts ciutadans“. En primer lloc, l’entitat vol fer constar que el pas per sobre del mur ha estat possible “des de sempre i no es coneix cap accident d’importància”.

En segon lloc, remarquen que tant des de la FAVT com des d’algunes associacions de veïns del nord de la ciutat, s’ha parlat moltes vegades que el Llac Petit i el seu entorn “podrien convertir-se en un idíl·lic paratge natural, amb aspectes lúdics i molt més aprofitament social, si s’arribés a un acord amb els propietaris privats, que permetés una vigilància, manteniment i neteja adequats”.

Finalment, consideren que el fet de prohibir el pas per la paret va “en sentit contrari a aquesta possibilitat perquè allunyarà a la ciutadania del Llac i perquè, encara considerant que s’hi hagi fet per a seguretat de les persones, no és encertada la seva aplicació en aquest cas”. Dit això, la FAVT es pregunta si no seria més “raonable, natural i sostenible, haver instal·lat una barana de fusta en el Mur del Llac, que permetés el lliure i segur pas de les persones?”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa