MónTerrassa
La divertida acció de Mútua Terrassa per al Dia de la Higiene de Mans

La campanya mundial “Salveu vides: renteu-vos les mans” es va posar en marxa el passat 2009 i té com a objectiu mantenir la promoció, la visibilitat i la sostenibilitat mundials de la higiene de mans en l’atenció sanitària i unir les persones en suport de la millora de la higiene de mans a tot el món. L’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) sempre se n’ha fet ressò i enguany pren més protagonisme que mai donat l’actual context de pandèmia.

En l’edició actual el lema és “Segons que salven vides: renta’t les mans” i l’OMS fa una crida als professionals i centres sanitaris per aconseguir una actuació eficaç en higiene de mans en el punt d’atenció, un espai que reuneix tres elements: el pacient, el treballador sanitari i l’atenció o tractament que implica el contacte amb el pacient o el seu entorn.

Per tal de donar visibilitat a aquesta causa, des de Control d’Infeccions de l’entitat s’ha promogut un concurs a nivell intern que es va iniciar el passat divendres, 30 d’abril, i que perdurarà fins el proper dimecres 5 de maig mitjançant el qual es buscarà -entre els professionals sanitaris de MútuaTerrassa- el vídeo en format Tik-Tok més original que promogui la pràctica de la higiene de mans.

Dimecres, Dia Mundial de la Higiene de Mans, es publicaran a les xarxes corporatives de l’entitat -i sota el hastag #HigieneMansMT– els vídeos prèviament pujats, aconseguint així la màxima difusió de l’efemèride el dia en què se celebra. Posteriorment, un jurat format per professionals de Control d’Infeccions, decidirà el vídeo guanyador i es difondrà també a través de les xarxes corporatives de MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa